info

reacties

uw gids

contact

                

 

Reacties excursie regio Midden- en Noord-Engaland:

Hartelijk dank voor de geweldige reis naar Engeland. Alles was super geregeld, hotels, restaurants, vervoer, de hoeveelheid tuinen op de dag precies goed. Wat het extra leuk maakte waren de beknopte lezingen door Rob en Sabine over de Engelse landschapstuinen en Sir Capability Brown zijn gedachtegoed, hij heeft er veel fans bijgekregen! Het reizen met een groep vakgenoten, wat is dat weer eens leuk om te doen! Je wordt weer helemaal enthousiast over je vak, omdat je van alles kunt delen. Verder heeft Engeland mijn hart gestolen, wat een tuinen/parken!
Mirella Schout

Wat heb jij een prachtige reis georganiseerd! Ik vond het heel indrukwekkend.
Berdie Olthof

Echt top geregeld. Heel leerzaam, professioneel en leuk.
Frans Boots

Fantastisch weer, zeer aangenaam gezelschap en schitterende landschappen. Do you need more? 
Evelien de Mey

Wat een mooie en fijne reis hebben we gehad! Ik denk er nog steeds met heel veel plezier terug, wilde soms dat ik er nog was... Oh England! Wat hebben we mooie tuinen, parken en vergezichten gezien! Dank Sabine en Rob voor de organisatie!
Anneke Coops

Het was geweldig en ik kijk er met erg veel plezier op terug. Hartelijke dank,
Greet Bierema

Reacties excursies regio Kopenhagen en Malmö:

"In september 2019 weer deelgenomen een fantastische excursie van Stippel reizen. Bestemming Kopenhagen en Seeland.
Heel goed georganiseerd programma, waarbij weinig tijd verloren gaat aan reizen. Het programma is divers en de integratie van stedenbouw, architectuur en landschap komt heel goed aanbod! Een mooie mix van ‘oud’ en ’nieuw’. Zeer inspirerend.
Sabine Geerlings is zeer professioneel en deskundig. De groep was aangenaam."
Frans Boots

"Een paar heerlijke dagen gehad in Kopenhagen (2019)! Het is een leuke, interessante en hippe stad. Mooie dingen gezien, lekker gegeten, goed hotel! Ook in de omgeving hebben we plekken bezocht die zeer de moeite waard waren: strandparken, bijzondere woonvormen, een begraafplaats, de moestuinen van Sorensen en de splinternieuwe toren Gisselfeld.
De reis was door Sabine perfect verzorgd en strak gepland en daardoor hebben we enorm veel gezien. Ik vind deze reis zeer aan te raden en ik ga zelf zeker nog eens mee naar een bestemming."
Irene de Jong

"Ik heb genoten van al het moois dat Kopenhagen met name te bieden heeft (2014). Ben jaloers op de zichtbaar goede afstemming tussen architecten en landschapsarchitecten. De Denen zijn de meesters van de ensembles. Heerlijk inspirerend al die projecten. Twee sprekers sprongen er wat mij  betreft uit: de bewoner van de Utzon paradijsjes en stadsarchitecte Tina Saaby. Het was allemaal prima geregeld. Het tempo klopte ook wat mij betreft. Je gaf nuttige achtergrondinfo. Ik vind het wel fijn om niet te veel volgepropt te worden met info maar gewoon zelf te kijken en als ik vragen had wist je er altijd meer over te melden."
Rob Aben

"Heel hartelijk dank voor de prachtige excursie (2014) die je voor ons hebt verzorgd en de sprekers. De grote afwisseling in projecten en datering. Gecombineerd met een heerlijke zon en Deense wind, geweldig! De groep was ook zeer prettig. Fijn jou en medereizigers te ontmoeten. Zeer inspirerend."
Max en Johanna Karssen

"Heel erg bedankt voor de organisatie (2014). Je hebt er veel werk aan gehad en een aantrekkelijk gevarieerd programma samengesteld. Met name het bekijken van begraafplaatsen en woningbouw uit verschillende tijdsperiodes vond ik buitengewoon interessant. Je krijgt hierdoor echt een beeld van Deense ontwerpconcepten. Ik kreeg de indruk dat de woningbouw nog kleiner en compacter is dan in Nederland ten gunste van meer verwevenheid met het (aantrekkelijke) landschap. De begraafplaatsen zijn daarentegen enorm veel ruimer."
Vibeke Scheffener

“Je had een geweldig programma, goed georganiseerd, zeker ook met de diverse mensen die ons uitleg gaven over een en ander (2014). Ik had alleen graag iets meer ruimte/rust gehad tussen de projecten. Niet alleen vanwege de mogelijkheid om koffie te drinken e.d., maar ook om wat intensiever te kunnen kijken. Ook zou ik wel een beetje informatie willen hebben gehad over de buurt /omgeving/ gebouwen e.d. als we b.v. in de bus zaten.”
Karin Bos

“Ik vond het een geweldige excursie (2012), heb in 3,5 dag veel gezien en een beetje gevoeld hoe het leven in Kopenhagen is. Bedankt voor de zeer fijne en goed verzorgde excursie.“
Annemarie Lodder

“Het was een zeer interessant programma, met een zeer interessant gezelschap (2012). Goede discussies op basis van de vele indrukken.”
Mariëlle Kok

meer reacties >