info

reacties

uw gids

contact

                

 

Reactie excursie regio Stockholm:

"Ik wil je nog bedanken voor een hele mooie excursie. We hebben hele mooie projecten gezien en in korte tijd veel info gekregen. Inspirerend! Het was ook pure luxe om dit allemaal te kunnen ondergaan, niks zelf te hoeven regelen. Een oase van rust in drukke tijden. Ik wil je ook speciaal bedanken voor de manier waarop je snel en efficiënt mijn knieprobleem tackelde. Daardoor heb ik de excursie gewoon mee kunnen doen. Kortom, je bent een fantastische excursieleider en ik hoor graag wanneer je weer plannen maakt."
Miranda Reitsma

Reacties excursies regio Kopenhagen en Malmö:

"Ik heb genoten van al het moois dat Kopenhagen met name te bieden heeft (2014). Ben jaloers op de zichtbaar goede afstemming tussen architecten en landschapsarchitecten. De Denen zijn de meesters van de ensembles. Heerlijk inspirerend al die projecten. Twee sprekers sprongen er wat mij  betreft uit: de bewoner van de Utzon paradijsjes en stadsarchitecte Tina Saaby. Het was allemaal prima geregeld. Het tempo klopte ook wat mij betreft. Je gaf nuttige achtergrondinfo. Ik vind het wel fijn om niet te veel volgepropt te worden met info maar gewoon zelf te kijken en als ik vragen had wist je er altijd meer over te melden."
Rob Aben

"Heel hartelijk dank voor de prachtige excursie (2014) die je voor ons hebt verzorgd en de sprekers. De grote afwisseling in projecten en datering. Gecombineerd met een heerlijke zon en Deense wind, geweldig! De groep was ook zeer prettig. Fijn jou en medereizigers te ontmoeten. Zeer inspirerend."
Max en Johanna Karssen

"Heel erg bedankt voor de organisatie (2014). Je hebt er veel werk aan gehad en een aantrekkelijk gevarieerd programma samengesteld. Met name het bekijken van begraafplaatsen en woningbouw uit verschillende tijdsperiodes vond ik buitengewoon interessant. Je krijgt hierdoor echt een beeld van Deense ontwerpconcepten. Ik kreeg de indruk dat de woningbouw nog kleiner en compacter is dan in Nederland ten gunste van meer verwevenheid met het (aantrekkelijke) landschap. De begraafplaatsen zijn daarentegen enorm veel ruimer."
Vibeke Scheffener

“Je had een geweldig programma, goed georganiseerd, zeker ook met de diverse mensen die ons uitleg gaven over een en ander (2014). Ik had alleen graag iets meer ruimte/rust gehad tussen de projecten. Niet alleen vanwege de mogelijkheid om koffie te drinken e.d., maar ook om wat intensiever te kunnen kijken. Ook zou ik wel een beetje informatie willen hebben gehad over de buurt /omgeving/ gebouwen e.d. als we b.v. in de bus zaten.”
Karin Bos

“Ik vond het een geweldige excursie (2012), heb in 3,5 dag veel gezien en een beetje gevoeld hoe het leven in Kopenhagen is. Bedankt voor de zeer fijne en goed verzorgde excursie.“
Annemarie Lodder

“Het was een zeer interessant programma, met een zeer interessant gezelschap (2012). Goede discussies op basis van de vele indrukken.”
Mariëlle Kok

meer reacties >