info

                uw gids

contact

              

 

"De excursie (2011) was boeiend (ook voor stedenbouwkundigen), het programma goed gedoseerd. Ook leuk om met vakgenoten ter plaatse van gedachten te kunnen wisselen en een persoonlijke toelichting te krijgen. Wat betreft de gids: het was de eerste keer dat ik een excursiegids op tijd kreeg zodat ik hem vooraf kon lezen."
Doesjka Majdandzic

"De excursie (2011) was in alle opzichten goed georganiseerd. Het programma was interessant en afwisselend, de informatie vooraf was goed verzorgd. De toelichtingen van landschapsarchitecten in Zwitserland waren een leuke toevoeging. Alles leek soepel en informeel te lopen terwijl we toch in een strak en intensief tijdsschema zaten."
Simone Diegenbach

"De excursie naar Zwitserland (2011) was top: goed georganiseerd, een ontspannen en afwisselend programma en een prettig gezelschap! Alles verliep als vanzelfsprekend en de groep volgde je als een trouwe kudde. Voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende en verfrissende excursie is dit een aanrader."
André Rabsztyn

"Ik heb een excursie (2011) gehad die uitblonk in duidelijke informatie vooraf, persoonlijke benadering en goede inhoud. Mij heeft het geinspireerd. Door de ontspannen, maar toch alerte wijze van leiding door Sabine is er in korte tijd een hecht reisgezelschap ontstaan.
Zeker voor herhaling vatbaar."
Piet Ziel

"Je hebt talent voor het organiseren van vakreizen die ergens over gaan, die de discussie bevorderen en tevens leuk zijn. De keuze van de excursieobjecten (2011), zowel historisch als hedendaags, was uitstekend.
De prijs was niet overdreven hoog voor zo’n duur land als Zwitserland. De excursiegids met het programma was kort en duidelijk, voorzien van heldere kaartjes en gedegen projectinformatie. Iemand moet de tijd bewaken, dat deed je voortreffelijk. De overnachtingsplekken en eetgelegenheden lagen in het stadscentrum en waren adequaat maar de fraaie locatie en de ingetogen architectuur van de jeugdherberg in Bazel spande de kroon. Al met al ben ik zeer te spreken over de organisatie en de uitvoering van de NVTL-Zwitserland excursie. Je hebt een gave om een grote groep iets onderhoudends te bieden en de groepsleden bij de les te houden. Bovendien blijk je plezier te beleven aan voorschotelen van kwaliteit. Hulde!"
Johan Meeus