info

                uw gids

contact

              

 

Reactie excursie regio Stockholm:

"Ik wil je nog bedanken voor een hele mooie excursie. We hebben hele mooie projecten gezien en in korte tijd veel info gekregen. Inspirerend! Het was ook pure luxe om dit allemaal te kunnen ondergaan, niks zelf te hoeven regelen. Een oase van rust in drukke tijden. Ik wil je ook speciaal bedanken voor de manier waarop je snel en efficiënt mijn knieprobleem tackelde. Daardoor heb ik de excursie gewoon mee kunnen doen. Kortom, je bent een fantastische excursieleider en ik hoor graag wanneer je weer plannen maakt."
Miranda Reitsma

Reacties Excursies Zwitserland:

"De excursie naar Zwitserland (2011) was als een Zwitsers zakmes: compact, goed geolied, veelzijdig en vooral ontzettend nuttig. Het programma was veelzijdig waardoor het steeds weer nieuwe discussies uitlokte en alle deelnemers aansprak. De planning was aangenaam vol waardoor we veel zagen in weinig tijd. Het is een bijzondere gave als je daarbij ook in staat bent dertig eigenwijze mensen op zo’n vriendelijke wijze weer op tijd bij elkaar te krijgen en ze toch een gevoel van vrijheid, ongedwongenheid en ontspannenheid weet te geven. Dit in combinatie met een tot in de puntjes verzorgde logistiek maakt van een excursie een vakantie."
Gerrit van Oosterom

"De studiereis naar Zwitserland (2011) was perfect voorbereid. Het programma was goed ingedeeld en we hebben veel interessante projecten bezocht. Voor ieder project hadden we goed de tijd om het te bekijken. Het vervoer was ook goed geregeld, vliegtuig, trein, tram, bus, alles liep gesmeerd. De excursiegids die we vooraf hadden ontvangen, zag er leuk uit, maar bleek tijdens de excursie ook erg informatief. Ook de accommodaties waren goed gekozen, in Zurich heel praktisch en in Basel een architectonische verrassing.
Zelfs de samenstelling van de groep was interessant, of zal dat nu een keer toeval zijn geweest?"
Sonja van Wieringen

"De excursie (2011) was boeiend (ook voor stedenbouwkundigen), het programma goed gedoseerd. Ook leuk om met vakgenoten ter plaatse van gedachten te kunnen wisselen en een persoonlijke toelichting te krijgen. Wat betreft de gids: het was de eerste keer dat ik een excursiegids op tijd kreeg zodat ik hem vooraf kon lezen."
Doesjka Majdandzic

"De excursie (2011) was in alle opzichten goed georganiseerd. Het programma was interessant en afwisselend, de informatie vooraf was goed verzorgd. De toelichtingen van landschapsarchitecten in Zwitserland waren een leuke toevoeging. Alles leek soepel en informeel te lopen terwijl we toch in een strak en intensief tijdsschema zaten."
Simone Diegenbach

"De excursie naar Zwitserland (2011) was top: goed georganiseerd, een ontspannen en afwisselend programma en een prettig gezelschap! Alles verliep als vanzelfsprekend en de groep volgde je als een trouwe kudde. Voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende en verfrissende excursie is dit een aanrader."
André Rabsztyn

"Ik heb een excursie (2011) gehad die uitblonk in duidelijke informatie vooraf, persoonlijke benadering en goede inhoud. Mij heeft het geinspireerd. Door de ontspannen, maar toch alerte wijze van leiding door Sabine is er in korte tijd een hecht reisgezelschap ontstaan.
Zeker voor herhaling vatbaar."
Piet Ziel

"Je hebt talent voor het organiseren van vakreizen die ergens over gaan, die de discussie bevorderen en tevens leuk zijn. De keuze van de excursieobjecten (2011), zowel historisch als hedendaags, was uitstekend.
De prijs was niet overdreven hoog voor zo’n duur land als Zwitserland. De excursiegids met het programma was kort en duidelijk, voorzien van heldere kaartjes en gedegen projectinformatie. Iemand moet de tijd bewaken, dat deed je voortreffelijk. De overnachtingsplekken en eetgelegenheden lagen in het stadscentrum en waren adequaat maar de fraaie locatie en de ingetogen architectuur van de jeugdherberg in Bazel spande de kroon. Al met al ben ik zeer te spreken over de organisatie en de uitvoering van de NVTL-Zwitserland excursie. Je hebt een gave om een grote groep iets onderhoudends te bieden en de groepsleden bij de les te houden. Bovendien blijk je plezier te beleven aan voorschotelen van kwaliteit. Hulde!"
Johan Meeus